HORROR MOVIE'S ONLINE

welcome to the world of death

 


Traducerea acestei pagini

Ordonanta de urgenta nr. 123 din 01/09/2005 pentru modificarea si completarea Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe: Art. 1398. Constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 1 an la 4 ani sau cu amenda de la 2.500 lei (RON) la 40.000 lei (RON) punerea la dispozitie publicului, inclusiv prin Internet sau prin alte retele de calculatoare, fara consimtamantul titularilor de drepturi, a operelor ori a produselor purtatoare de drepturi conexe sau de drepturi sui-generis ale fabricantilor de baze de date ori a copiilor acestora, indiferent de suport, astfel incat publicul sa le poata accesa in orice loc sau in orice moment ales in mod individual. 


Site-ul http://horrormoviesonline.webs.com NU detine niciunul din fisiere. Totul este informativ! Nu ne asumam raspunderea pentru descarcarea sau vizualizarea fiecaruia. Vizitatorii au obligatia de a sterge orice fisier in maxim 24 de ore de la descarcare si cumpararea lui de la distribuitorii autorizati !

SERVERUL site-ului HORRORMOVIESONLINE.webs.com NU stocheaza/gestioneaza absolut nici o informatie.
Ca si utilizatori nu trimiteti materiale ce contravin regulilor din articolul  mentionat.
mai sus

 CONDITII

- Acest website isi propune sa informeze publicul prin intermediul unor fisiere avi complete si partiale despre filmele internationale punand la dispozitia publicului fisierele avi spre VIZIONARE SI DESCARCARE gratuita.

Cu toate acestea insa, toate fisierele avi, informatiile sau orice alte date cuprinse in  http://horrormoviesonline.webs.comsau in orice alt produs care este realizat si promovat  nu reprezinta activitate de piraterie.

horrormoviesonline

 nu poate fi facut raspunzator in nici o masura, pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea fisierelor, informatiilor sau orice alte date furnizate de horrormoviesonline

Termeni si conditii de acces a siteului:

Va rugam sa parcurgeti acest document cu atentie..

Prin accesarea siteului horrormoviesonline aflat la adresele http://horrormoviesonline.webs.com denumit in continuare HORRORMOVIESONLINE  sau prin orice alt fel de accesare a continutului acestui website, va obligati sa respectati termenii documentului de mai jos asupra caruia voi ati fost de acord.

In situatia in care nu sunteti de acord cu termenii prezentului document, va rugam sa parasiti

http://horrormoviesonline.webs.com si sa nu mai accesati acest site. Orice acces al  va fi considerat, de acum incolo, un accept al termenilor si conditiilor continute in pasi de mai jos.

Adrese web (weblinks)

Pe aceasta pagina sunt afisate legaturi catre alte pagini web pentru care  HORRORMOVIESONLINE nu isi asuma nici o responsabilitate. De asemenea FILME ONLINE nu are nici o influenta asupra continutului de pe aceste pagini web care sunt afisate prin legaturi (link exchange) pe pagina http://horrormoviesonline.webs.com

Disclaimer

Acest site nu incalca legea si nu este creat pentru scopuri ilegale.

Nici un fisier nu este stocat pe serverele noastre.

Fisierele apartin autorilor/proprietarilor si au fost

facute public pe site-uri upload fisiere

Toate fisierele in format digital,video,zip, prezentate public pe acest site au un rol strict distractiv, iar utilizatorul,odata cu accesarea acestui website, isi asuma obligatia de a le sterge dupa cel mult 24 de ore de la ora descarcarii.

De altfel, nici un fisier in format digital,video,zip nu este gazduit direct de catre

http://horrormoviesonline.webs.com

Proprietarii website-ului ? http://horrormoviesonline.webs.com nu isi asuma nici o responsabilitate pentru scopul utilizarii fisierelor in format video 

In semn de solidaritatesi respect pentru autori/proprietari,

si chiar va propune sa cumparati filme originale

Orice reproducere,integrala sau partiala, a materialelor de pe acest website pentru utilizare pe alte websiteuri sau forme ilegale de vanzare este complet interzisa si se pedepseste conform Legii.

In calitate de posesor , http://horrormoviesonline.webs.com  anunta :

Este total interzisa reproducerea tagurilor ( liniilor informative si

descriptive din josul paginii ) atat cat si meta-tagurilor.

Va multumim, Echipa:: horrormoviesonline::